Fotógaléria   •   Videó   •   Szállásfoglalás, árajánlat   •   Elérhetőségeink   •   Főoldal

Abbázia Vendégház • a kertvárosi nyugalom

Virtuális séta az Abbázia Vendégházban (kattintson!)
Eger zöldövezeti részén, de nem messze a belvárostól 1500 m²-es gyönyörű kerttel, kerti tóval, sok fenyőfával, gyümölcsfákkal, virágokkal, nagy felületen pázsittal, automata locsolórendszerrel, csendes, magas színvonalú vendégházban (nem utcafronton) 4×2 fős nemdohányzó szoba kiadó.

A 4 szobához 2 nagy fürdőszoba tartozik. A vendégek a ház télikertjében étkezhetnek, ahol konyha (kávéfőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, tányérok, evőeszközök, poharak stb.) áll rendelkezésükre. Grillezési és bográcsfőzési lehetőség a kertben. A mosogatást minden alkalommal mi vállaljuk!

2 db kerékpárt ingyenesen biztosítunk, asztalitenisz rossz idő esetén is lehetséges, tollaslabda, sakk, stb. A kert szépségének megóvása érdekében a focizást nem tudjuk engedélyezni!

Parkolásra a kertben, nagyobb értékű autók esetén pedig a ház garázsában van lehetőség. Kedves vendégeinket egész évben fogadjuk! A vonattal vagy a busszal érkező vendégeket elhozzuk, a távozó vendégeket elvisszük az állomásra. Háziállatok fogadása nem áll módunkban!

A nálunk tartózkodó vendégek a kulcs bemutatásával sok helyen kapnak kedvezményeket, pl. taxival utazáskor, éttermekben, pizzériában, strandfürdőben és egyéb helyken (összesen kb. 30 hely). Kérésre a kedvezményt adó helyek listát elküldjük. Több napos foglalás esetén extra szolgáltatásokat is biztosítunk (kattintson)!

Tekintse meg a vendégházról készült videót, virtuális sétát és galériát, így reálisabb képet kap a választandó szálláshelyről!

Árak: 5000 – 700 Ft/fő/éjszaka + idegenforgalmi adó (500 Ft/fő/nap).
Többnapos foglalás esetén kedvezmény! Üdülési csekket és SZÉPkártyát elfogadunk!